Online EMDR behandelingen

EMDR Meeting app - Voor Online Psychologie.

Logo_smaller

De EMDR Meeting app is de meest gebruikte app voor online EMDR behandelingen in Nederland. Inmiddels zijn er al 655 behandelaren aangesloten. Wegens COVID-19 wordt de EMDR Meeting app gratis aangeboden voor iedere therapeut. 

0

Klik op de knop

voor gratis online EMDR sessies

"Prettig om meerdere soorten EMDR te kunnen vergeven, wat ik heel prettig vind is het aanbieden van een extra uitdagende stimulus, zoals het maken van rekensommen. In deze applicatie zit alles om de risico’s te kunnen ondervangen."

- D. Rozendom, Psycholoog

youtube-video-thumbnail

Online EMDR Therapie

Wat is EMDR?

(Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is een bewezen effectieve therapie die kan worden toegepast bij het verwerken van nare en ingrijpende ervaringen. EMDR wordt voornamelijk toegepast wanneer je last blijft houden van een schokkende gebeurtenis, zoals (seksueel) geweld, een overval of een verkeersongeval. De online EMDR Meeting app is een digitale applicatie. Dankzij het inzetten van de EMDR Meeting applicatie kunt u op afstand uw cliënten digitaal behandelen. Met deze uitgebreide app kunt u via het behandelscherm met gemak een online EMDR sessies uitvoeren. De applicatie biedt voldoende stimuli die gemakkelijk inzetbaar zijn.

Inzetten van meerdere stimuli tegelijkertijd tijdens de behandelsessie

Voordelen

Kiezen uit een sessie pakket dat bij jouw situatie past

Gemakkelijk aanpassen van de content, naar de wensen van de cliënt

Over Ons

In samenwerking met een groep GZ-Psychologen en Psychologiepraktijken hebben wij deze EMDR web applicatie ontwikkeld. Wij hebben onderzoek gedaan naar welke functionaliteiten er nodig zijn om een online EMDR sessie naar wens uit te voeren. Hiervoor zijn interviews, desk research en testen met meerdere GZ-psychologen uitgevoerd. In dit onderzoek is er gekeken naar welke wensen en behoeften er waren voor zowel de behandelaar als de cliënt. We hebben tevens naar vergelijkbare apps gekeken en een verbeterde versie samen ontwikkeld. De App is op dit moment nog steeds in beta versie en we blijven verbeteringen implementeren op basis van de feedback die we krijgen.                                                                                                                                                                               

Reviews

GZ-psycholoog

"Wat een fijne online applicatie om in te zetten tijdens een EMDR behandelingen. De EMDR Meeting applicatie is eenvoudig te gebruiken en biedt veel verschillende afleidingstaken aan om het werkgeheugen van de cliënt te belasten. Mijn cliënten ervaren deze app als prettig en vinden het fijn om op deze manier EMDR behandelingen op afstand te kunnen blijven volgen, zeker in deze tijden."

Therapeut

"Op aanraden van een van mijn collega’s ben ik de EMDR Meeting App gaan gebruiken. Deze app is erg makkelijk te gebruiken, zowel voor de cliënt als voor mij. Ik vind het echt een toevoeging aan de beeldbel sessies die ik met cliënten heb. Het fijne aan deze app is dat er de mogelijkheid is om zowel de vorm, snelheid, richting en kleur van de stimulus te kunnen veranderen."

GZ-psycholoog

"Sinds kort maak ik gebruik van deze applicatie. De EMDR Meeting App heeft een goede toevoeging voor mijn EMDR behandelingen. In deze applicatie zijn er diverse mogelijkheden om de stimulus te laten verschijnen. Het is mogelijk om een stimulus toe te voegen, die je kan horen of zien. De stimulus kan je makkelijk veranderen, bijvoorbeeld van een vorm naar een woord die in het beeldscherm tevoorschijn komt. Daarnaast is de EMDR app prettig te besturen tijdens een beeldbel sessie."

Klinsich psycholoog

"Na lang twijfelen heb ik toch de stap genomen om online EMDR behandelingen te gaan geven. Dankzij de EMDR Meeting App kan ik gemakkelijk cliënten behandelen. Mijn ervaring is dat deze online app even effectief werkt als een face-to-face behandeling. Tijdens de EMDR behandeling ziet de cliënt alleen het beeldscherm van de app, hierdoor kan de cliënt zich extra goed focussen. Daarnaast geeft de cliënt aan dat het erg fijn is om niet de behandelaar te zien, zo nu en dan zorgt dit voor afleiding.  Ik ben zeer positief en ben van plan nog veel gebruik te gaan maken van deze applicatie."

Cliënten

 • De EMDR Meeting app is ​effectief en het contact blijft hetzelfde. U heeft op dezelfde manier contact met uw psycholoog als wanneer u op de praktijk een fysieke afspraak heeft en kunt meteen uw voortgang en ervaring bespreken.

 • Het gebruik van de EMDR Meeting app is ​veilig en slaat geen persoonsgegevens op​. Vanwege de beveiligde videoverbinding is online contact tussen u en uw psycholoog veilig en volgens de normen van informatiebeveiliging en privacy. Uw privacy wordt volledig gewaarborgd.

 • De EMDR Meeting app is ​efficiënt want het zorgt ervoor dat EMDR therapie locatie-onafhankelijk is.

 • Online EMDR therapie kan zelf effectiever zijn dan face to face, want de app wordt continu verbeterd aan de hand van de feedback van psychologen en er zijn genoeg afleidingstaken om uw werkgeheugen zo optimaal mogelijk te belasten.

Behandelaren

 • Middels de EMDR Meeting app kunnen psychologen/therapeuten vanuit huis online EMDR behandelingen geven.

 • Het is mogelijk om meerdere stimuli in te zetten tijdens een behandelsessie.
 • U kunt een sessie pakket kiezen die het beste voor u uitkomt

 • U kunt de inhoud van een sessie gemakkelijk aanpassen aan de wensen van de cliënt.

 • De EMDR Meeting app is een fijne ondersteuning van een online beeldbel sessie.

 • Er is de mogelijkheid dat de cliënt zelf de sessie betaald.

 • De EMDR Meeting app is data protected en slaat op geen enkel mogelijke manier data op. De privacy van de cliënt is dus volledig gewaarborgd.
 • De cliënt bevindt zich in een vertrouwde omgeving en hoeft niet te reizen voor een afspraak.